sobota 28. augusta 2010

Bohemian Art: Heavenly Blue

Dostala som RAK-čik - nádherný kit s názvom Heavenly Blue od Bohemian Art. Ladený je do bledomodrých, zelených, ružových, fialovkastých, hnedých a bielych odtieňov, obsahuje 9 papierov, 70 elementov, 2 WA a abecedu.

Moje LO a zároveň RAK-čik pre švagrinú Katku a jej synčeka Matúška:


Náhľad kitu:


Tento nádherný kit si môžete kúpiť tu.

štvrtok 26. augusta 2010

LediNadi Design: My Jungle Story

2. kit na august, ktorý som dostala ako člen CT Sunflower Scrap, je fantastický kit od LediNadi Design s názvom My Jungle Story. Kit je ladený do zelených, žltých, bledomodrých a červených odtieňov, obsahuje 10 papierov a 69 elementov.

Moje 1. LO:


Moje 2. LO a zároveň RAK-čik pre moju bývalú kolegyňu Marcelku a jej vnúčika Janka:


Náhľad kitu:


Tento fantastický kit si môžete kúpiť tu.

sobota 21. augusta 2010

Award - One little Sparkling blog

Od Sally som dostala award - One little Sparkling blog, za čo jej veľmi pekne ďakujem, veľmi ma potešila.


1. Answer the following question: "What do you enjoy most about your blog?

I am happy with where I can share my creations with visitors who come to my blog, for giving them this much. His blog I created especially for designer, so I can show my blog on their kits, and a little inspiration for all.

2. Send this Award to other 10 Blogs:




streda 18. augusta 2010

et designs: wind whispering

Erika (et designs) odo dnes predáva v shope nový úžasný kit s názvom wind vhispering. Ladený je do béžových, bledoružových a zelenkastých odtieňov, obsahuje 14 papierov a 65 elementov.

Moje LO:


Náhľad kitu:



Tento úžasný kit si môžete kúpiť tu.

nedeľa 15. augusta 2010

eledhewen designs: Tik Tak Tik Tak

Ako prvý kit na august z CT Sunflower Scrap som dostala fantastický kit od eledhewen designs s názvom Tik Tak Tik Tak. Obsahuje 12 papierov a 62 elementov, ladený je do béžovohnedých, modrastých a zelenkastých odtieňov.

Moje 1. LO:


Moje 2. LO (spomienka na môjho otca) - WA - Memories WAFreebie by agnieszkag:


Náhľad kitu:
Tento fantastický kit si môžete kúpiť tu.

pondelok 9. augusta 2010

Collab Sunflower Scrap: Harvest Time

Dizajnérky Sunflower Scrap: Delmik Design, Lilibule Scrap Design, Yalana Design, SheDevil Design, Olgamama Design, Filledesiles Design vytvorili nádherný collab s názvom Harvest Time. Ladený je prevažne do žltých, zelených, oranžových, červených, hnedých, bledomodrých odtieňov, obsahuje 22 papierov a 62 elementov.

Moje LO:


Náhľad kitu:


Tento nádherný kit si môžete kúpiť tu.



nedeľa 8. augusta 2010

et designs: in the shadow of tree

Erika (et designs) začala svoje kity predávať v novootvorenom shope 9 th & Bloom. Jej prvý kit, ktorý začala predávať v tomto shope, je fantastický kit s názvom in the shadow of tree. Ladený je do oranžovo-marhuľkových, zelených a béžovo-hnedých odtieňov, obsahuje 16 papierov a 90 elementov.

Moje LO:


Náhľad kitu:



Tento fantastický kit si môžete kúpiť tu.

Thaliris Designs: Love inspiration

Na DST som sa zapojila do súťaže o nádherný kit od Thaliris Designs s názvom Love inspiration. Asi som ho nevyhrala, ale Nath ma ním aj tak obdarovala, za čo jej veľmi pekne ďakujem. Ladený je do hnedých, béžových, bledomodrých a ružových odtieňov, obsahuje 25 papierov, 112 elementov a 5 WA.

Moje LO a zároveň RAK-čik pre môjho brata a môjho synovčeka Matúška:


Náhľad kitu:


Tento nádherný kit si môžete kúpiť tu.

Mystique Designs: Catch Your Angel

Jedným so starších kitov Mystique Designs, ktorý mám ešte z čias, keď som bola členkou ich CT, je nádherný romantický kit s názvom Catch Your Angel. Ladený je do bledomodrých, ružových a bielych odtieňov a asi sa už nepredáva.

Moje LO a zároveň RAK-čik pre môjho brata a môjho synovčeka Matúška (použila som WA Little something Freebie od Kimla Designs):


Náhľad kitu: